weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
HABERTEMA GENEL Kenan Işık'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu

Kenan Işık'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu

Ünlü Türk oyuncu Kenan Işık'ın vefat haberi sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Türk tiyatrosu ve sinemasının sevilen isimlerinden biri olan Kenan Işık, oyunculuk kariyeri boyunca birçok önemli projede yer almıştı.

Kenan Işık'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu
GÜNCELLEME:
Okunma Süresi: 2 dk

Kenan Işık Hayatını Kaybetti

Kenan Işık, 10 yıl önce 21 Mart 2014 tarihinde düşerek beyin kanaması geçirdi ve o tarihten bu yana komada olan ünlü oyuncu ve sunucu, 76 yaşında hayatını kaybetti. Malatya doğumlu olan Işık, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü mezunuydu.

Kenan Işık son durumu hakkında açıklama! Yakın arkadaşı açıkladı

Usta Oyuncu ve Sunucu

Kenan Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü sanatçısı olarak kariyerine başladı. Ayrıca, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği de yapmıştı. Usta sanatçı, kariyeri boyunca birçok tiyatro oyunu da yazmıştı.

Tragedi

21 Mart 2014'te spor sonrasında saunaya giren Kenan Işık'ın, sauna çıkışında fenalaşıp dengesini kaybederek kafasını yere çarptığı öğrenildi. Bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılan Işık, beyin kanaması geçirerek ameliyata alındı. Ancak ne yazık ki, 10 yıl boyunca komada olan Kenan Işık hayata veda etti.

Türk Sanatının Değerli İsmi

Kenan Işık, Türk tiyatrosuna ve televizyon dünyasına yaptığı katkılarla her zaman hatırlanacak bir isim olarak anılacaktır. Sanat camiasındaki boşluğu uzun bir süre doldurulamayacak gibi görünüyor. Kenan Işık'ı kaybetmenin üzüntüsü sevenleri ve sevenlerini sararken, Türk sanat dünyası büyük bir ismi kaybetmenin hüznünü yaşıyor.

Kenan Işık Kimdir?

Kenan Işık, Türk tiyatro ve televizyon dünyasının sevilen isimlerinden biriydi. Geniş kitlelerce tanınan ve sevilen usta oyuncu, uzun yıllar boyunca Türk sanatına önemli katkılar sağlamıştır. Kendisini sevenler her zaman Kenan Işık'ı minnetle anacaktır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Denizli'de babasının böbreği kız trafik kazasında öldü

Denizli'de babasının böbreği kız trafik kazasında öldü