08 Eylül 2024
weather
34°
weather
25°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
HABERTEMA GÜNDEM İzmir'de yürek yakan olay! Kaçak elektrik nedeniyle can verdiler

İzmir'de yürek yakan olay! Kaçak elektrik nedeniyle can verdiler

İzmir'in Konak ilçesinde meydana gelen sağanak yağışın etkisiyle yoldaki kaçak elektrik akımına kapılan 2 kişi, yardım çağrılarına rağmen dakikalarca kimsenin yardımına ulaşamadı. Kaçak akımın etkisiyle çevredekilerin yanlarına yaklaşamadığı 2 kişi, maalesef feci şekilde hayatlarını kaybettiler. Olay, bölgede büyük üzüntü yarattı.

GÜNCELLEME:
Okunma Süresi: 2 dk
İzmir'de yürek yakan olay! Kaçak elektrik nedeniyle can verdiler 1
/ 4

dasdasdas

İzmir'de yürek yakan olay! Kaçak elektrik nedeniyle can verdiler 2
/ 4

dasdasd

İzmir'de yürek yakan olay! Kaçak elektrik nedeniyle can verdiler 3
/ 4
İzmir'de yürek yakan olay! Kaçak elektrik nedeniyle can verdiler 4
/ 4

İzmir'de Konak ilçesinde, yoğun yağmur sırasında yoldaki su birikintisinden karşıdan karşıya geçmek isterken kaçak elektrik akımına kapılan 2 kişi hayatını kaybetti. Özge Ceren Deniz (23) ve İnanç Öktemay (44) isimli gençler, dakikalarca yağmur altında yardım beklerken, maalesef kurtarılamayarak hayatlarını kaybettiler.

Suda Elektrik Akımına Kapıldılar

Olay, Konak ilçesi Alsancak semtinde meydana geldi. Kentte etkili olan şiddetli yağış nedeniyle cadde ve sokaklar göle dönerken, gençler yoldaki su birikintisinden geçerken elektrik akımına kapıldılar.

Uzun Süre Yağmur Altında Yardım Beklediler

Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay, yağmur altında sıkışıp kaldıklarında kimse yaklaşamadı ve dakikalarca yardım beklediler. Ne yazık ki, çevrelerindeki insanlar elektrik akımı sebebiyle risk alamadılar.

Dakikalarca Kalp Masajı Yapıldı Ama Kurtarılamadılar

Sağlık ekipleri olay yerine gelerek gençlere dakikalarca kalp masajı yaptılar. Ancak, tüm çabalara rağmen Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay hayata döndürülemeyerek hastaneye kaldırıldılar ve orada hayatlarını kaybettiler.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

İzmir'de yaşanan bu acı olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Elektrik akımına kapılmalarına sebep olan faktörler araştırılmaya devam ederken, gençlerin aileleri ve çevresi büyük bir üzüntü içinde.

İzmir Esnafı Mutsuz: Sardalya 100 TL, Çupra ve Levrek 150-180 TL

Yaşanan bu acı olayın yanı sıra, İzmir esnafının da sıkıntılı günler geçirdiği belirtiliyor. Balık fiyatlarının aşırı yükselmesi, halkı da olumsuz etkiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yabancı kısa haftada bile borsadan çıktı acaba kime çıktı...

Yabancı kısa haftada bile borsadan çıktı acaba kime çıktı...