GTA 6'nın Gecikme İddialarına Karşın İç Ferahlatan Bir İddia Ortaya Atıldı

Oyun dünyasının gözü kulağı şimdilerde GTA 6 hakkında Rockstar Games'ten gelecek açıklamalardayken oyunun ertelenebileceğine dair söylentiler güç kazanmıştı....

Oyun Dünyasında Heyecan: GTA 6 Hakkında Ertelenme İddiaları

Oyun dünyasının merakla beklediği GTA 6 hakkında Rockstar Games'in açıklamaları beklenirken, oyunun ertelenebileceği söylentileri gündemdeydi.

GTA 6'nın Durumu: Son Gelişmeler ve İddialara Yanıt

GTA 6'nın erteleneceği yönündeki söylentilere karşı farklı bir kaynaktan yanıt geldi; hacker tarafından sızdırılan detaylar ve oynanış görüntüleriyle çalkalanan oyun dünyasında, fragmanın sızdırılmasıyla işler iyice karıştı. GTA 6'nın çıkış tarihi belirsizliğini korurken, Rockstar Games'in çalışanlarını ofise geri çağırması erteleme ihtimalini akıllara getirdi. Ancak Insider Gaming'den Mike Straw'ın açıklamalarına göre, GTA 6 için şu an için bir erteleme durumu söz konusu değil. Straw, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, oyunun planlandığı şekilde ilerlediğini ve herhangi bir gecikme iddiasının tamamen varsayım olduğunu belirtti. Rockstar Games'ten resmi bir açıklama gelmemesine rağmen, en güçlü tahminler oyunun 2025 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürülebileceği yönünde.

İLGİLİ HABERLER