Anaokulunda kahreden olay! 6 yaşındaki Asel hayatını kaybetti

Sivas'ta yer alan bir anaokulunda yaşanan üzücü olayda, 6 yaşındaki Asel S. adlı öğrenci aniden rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bu trajik olayın ardından detaylı bir soruşturma başlatıldı. Asel'in ani ölümü, okul yönetimi, veliler ve şehirdeki herkesi derinden sarstı. Bu acı olay, yetkilileri ve aileleri benzer durumların yaşanmaması için daha fazla tedbir almaya teşvik etti.

Edinilen bilgilere göre, Kılavuz Mahallesi'nde bulunan Şehit Nuri Yazanel Anaokulu'nda yaşanan üzücü bir olay halkı derinden sarsmış durumda. İddialara göre, Asel S. isimli 6 yaşındaki bir çocuk bilinmeyen bir sebepten dolayı aniden bayılarak yere yığıldı. Durumun hemen bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hızla olay yerine ulaşan ekipler, minik Asel'e müdahale etmek için seferber oldu.

Numune Hastanesine Kaldırıldı

Yaşanan acil durum sonrasında minik Asel, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Numune Hastanesine kaldırıldı. Hastanede doktorlar, küçük çocuğun durumunu değerlendirmeye aldı.

Ne Yazık Ki Kurtarılamadı

Tüm çabalara rağmen, yapılan müdahalelere rağmen maalesef Asel kurtarılamadı. Hastane ekiplerinin tüm çabalarına rağmen küçük çocuğun hayatını kaybetmesi büyük üzüntü yarattı.

Cansız Bedeni Morga Kaldırıldı

Asel'in hayatını kaybetmesinin ardından cansız bedeni otopsi için üniversite hastanesinin morguna kaldırıldı. Ailenin ve çevredekilerin acısı ise tarifsizdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İLGİLİ HABERLER